Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Atrakcyjne Pokoje u Fijołka. Internet WI FI. Parking Zamykany. 35 zł od osoby

Adres obiektu Chyców Potok 9 A, 34-500 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.6
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.7
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Justyna i Damian
Dodano: 2016-01-25
Pobyt od: 2016-01-22 do 2016-01-25 IP: xx.76.78.152
 
 
    

Bardzo wszystkim polecam noclegi u Pani Stasi :) byliśmy z dwójką dzieci i jesteśmy bardzo zadowoleni :) atmosfera rodzinna :D na pewno tam wrócimy jeszcze :)


 
 

Łukasz
Dodano: 2016-01-11
Pobyt od: 2016-01-08 do 2016-01-10 IP: xx.0.250.14
 
 
    

Bardzo udany wyjazd. Jesteśmy zadowoleni z pobytu. Czysto, klimatycznie i bardzo mili właściciele. Pozdrawiamy z Częstochowy :)


 
 

Kasia, Tomaek i Kacper
Dodano: 2014-02-16
Pobyt od: 2013-07-01 do 2013-07-06
 
 
    

Serdecznie polecamy pensjonat. Spędziliśmy tam 5 dni i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo przystępne ceny jak na Zakopane biorąc pod uwagę idealną lokalizację - bardzo blisko centrum i Krupówek oraz dworca. Pokoje bardzo czyściutkie, podobnie jak łazienki. Pensjonat z dala od ruchliwej ulicy więc można wypocząć w ciszy. W pobliży duży sklep spożywczy. SERDECZNIE POLECAMY!!!


 
 

Wiki i Grześ z Tarnobrzega
Dodano: 2014-01-29
Pobyt od: 2013-08-10 do 2013-08-15
 
 
    

Jesteśmy zadowoleni z pokoju 2-osobowego z osobnym wejściem. Dobrze wyposażony, czysty pokój jak i łazienka. Okolica cicha i spokojna. Blisko do centrum (10 min spacerem). Lecz najważniejsze to atmosfera i podejście właścicieli. Mega pozytywni i mili Państwo. Cóż tu pisać polecamy gorąco !!


Opinie 1-4 z 4

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie