Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Atrakcyjne Pokoje u Fijołka. Internet WI FI. Parking Zamykany. 35 zł od osoby

Adres obiektu Chyców Potok 9 A, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.8
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.6
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.7
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

Halina i Wiesław z Mińska Mazowieckiego
Dodano: 2017-09-18
Pobyt od: 2017-09-10 do 2017-09-17 IP: x.172.239.10
 
 
    

Gospodarze bardzo mili.W obiekcie wzorowa czystość.Lokalizacja doskonała-blisko do przystanku BUS-ów i centrum.Polecamy wszystkim!!!!!!!!


 
 

Maciek
Dodano: 2016-08-19
Pobyt od: 2016-08-08 do 2016-08-13 IP: xxx.146.75.17
 
 
 

Bardzo dobry komfort czysto ladnie tak jak na zdieciach bardzo polecam


 
 

Ilona
Dodano: 2016-07-30
Pobyt od: 2016-07-24 do 2016-07-27 IP: xx.254.233.63
 
 
 

Radzę zastanowić się nad noclegiem w pokoju z osobnym wejściem. Atutem tego pokoju miał być aneks kuchenny na wyłączny użytek gości, po czym okazało się, że nie ma w nim na czym gotować. Właścicielka od razu zastrzegła, że u w jej obiekcie się nie gotuje, ani w tym pokoju ani w ogólnodostępnym aneksie znajdującym się w osobnym budynku, możliwe jest szybkie podgrzanie czegoś lub podsmażenie i to wszystko. W pokoju panowała wilgoć, nawet ręczniki po codziennym użyciu nie mogły wyschnąc. Zaznaczam, że pokoje z osobnym wejściem znajdują się w osobnym budynku w przyziemiu, okno wychodzi na ziemię. Na dolnych częściach ścian stałą woda Na nasze argumenty, że w pokoju jest wilgoć właścicielka tylko machnęła ręką. Oczywiście w czasie upałów przebywanie w takim chłodnym pokoju może być przyjemne, aczkolwiek nie usuwa to dyskomfortu jaki niesie pobyt w zawilgoconym pomieszczeniu. Trafiłam akurat na deszczową pogodę i miałam problem z suszeniem przemoczonym rzeczy. Rano budziłam się w wilgotnej pościeli, w łazience i pokoju zimno. Niestety, nie bedę miło wspominała tego pobytu. BYć może w budynku mieszkalnym, gdzie znajduje się większość pokoi na wynajem panują normalne warunki, ja oczywiście wypowiadam się tylko o pokoju z osobnym wejściem. "Atut" w postaci aneksu kuchennego w pokoju nie spełniał właściwie swojej roli, a jeszcze pokój ten jest droższy. Już tam nie wrócę.


 
 

Justyna i Damian
Dodano: 2016-01-25
Pobyt od: 2016-01-22 do 2016-01-25 IP: xx.76.78.152
 
 
    

Bardzo wszystkim polecam noclegi u Pani Stasi :) byliśmy z dwójką dzieci i jesteśmy bardzo zadowoleni :) atmosfera rodzinna :D na pewno tam wrócimy jeszcze :)


 
 

Łukasz
Dodano: 2016-01-11
Pobyt od: 2016-01-08 do 2016-01-10 IP: xx.0.250.14
 
 
    

Bardzo udany wyjazd. Jesteśmy zadowoleni z pobytu. Czysto, klimatycznie i bardzo mili właściciele. Pozdrawiamy z Częstochowy :)


 
 

Kasia, Tomaek i Kacper
Dodano: 2014-02-16
Pobyt od: 2013-07-01 do 2013-07-06
 
 
    

Serdecznie polecamy pensjonat. Spędziliśmy tam 5 dni i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo przystępne ceny jak na Zakopane biorąc pod uwagę idealną lokalizację - bardzo blisko centrum i Krupówek oraz dworca. Pokoje bardzo czyściutkie, podobnie jak łazienki. Pensjonat z dala od ruchliwej ulicy więc można wypocząć w ciszy. W pobliży duży sklep spożywczy. SERDECZNIE POLECAMY!!!


 
 

Wiki i Grześ z Tarnobrzega
Dodano: 2014-01-29
Pobyt od: 2013-08-10 do 2013-08-15
 
 
    

Jesteśmy zadowoleni z pokoju 2-osobowego z osobnym wejściem. Dobrze wyposażony, czysty pokój jak i łazienka. Okolica cicha i spokojna. Blisko do centrum (10 min spacerem). Lecz najważniejsze to atmosfera i podejście właścicieli. Mega pozytywni i mili Państwo. Cóż tu pisać polecamy gorąco !!


 
 

Renata i Tadeusz W.R.
Dodano: 2013-01-02
Pobyt od: 2012-12-28 do 2013-01-02
 
 
    

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pokoju 2- osobowego z osobnym wejściem, oraz otoczenia domku. Szybki dojazd do centrum samochodm , lub miły spacer , pokój w cichej i spokojnej okolicy z dala od samochodów to duży atut domu. Sympatyczni gospodarze, super atmosfera oraz ładny i dobrze wyposażony pokój oraz łazienka dopełniają pozytywnego wrażenia


 
 

krysia
Dodano: 2012-09-21
Pobyt od: 2012-09-16 do 2012-09-20
 
 
 

bardzo goraco polecam apartament 2-osobowy jestem bardzo zadowolona i zaskoczona-pozytywnie. Wlasciciele bardzo sympatyczni chetnie udzielaja rad dotyczacych gor, sa bardzo goscinni. Jesli chodzi o pokoje sa w 100% takie jak na zdjeciu,łazieka komfortowa,a balkon z pieknym widokiem na giewont. POLECAM!!! jesli bede w Zakopanym to napewno tam wroce.:)


 
 

MiD z CZĘSTOCHOWY
Dodano: 2012-09-09
Pobyt od: 2012-09-05 do 2012-09-09
 
 
 

Polecam wszystkim "pokoje u Fijołka". Bardzo czysto schludnie pokoje takie jak na zdjęciach,kuchnia kompletnie wyposażona łazienki w pokojach eleganckie. lokalizacja super wszędzie blisko a jednocześnie cisza i spokój. wypoczynek naprawdę udany Polecam !!!!!!!!!!!!! M i D z Częstochowy.


Opinie 1-10 z 11

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie